18 Temmuz 2009 Cumartesi

CISSS!


Bu sabah erken kalktım. Acele üstümü giyinip attım kendimi dışarı. Deniz kenarında kahvaltı edecektim. Metroya doğru giderken bizim Eşli'nin yanına uğradım. Bugün burnunu takmamıştı. Kolunu da bi arkadaşta unutmuş. Rahatlasın, biraz duman alsın diye onu da yanıma aldım.

Mide boşken kahvaltıya gitmek bile zor geliyodu. Eşli'yle birlikte birer şişe motor yağı aldık. Yolda giderken içer midemizi biraz rahatlatırız diye. Metroya bindik. Az kalsın kaçırıyoduk. Gişelerdeki iguana bize çabuk olmamızı söyledi de öyle yetiştik.

Metro havalandığında saat sabahın dokuzu gibiydi. Yolculuk biraz stresli geçti. Çünkü metro sürekli ateş tünellerine girip çıkıyordu. Belli ki büyükşehir belediye o sabah ejderhaları doyurmamış. Kızlar baya açtı.

Sağ salim deniz kenarına vardığımızda biraz şaşırdık. Denizi boşaltmışlar dibini temizliyorlardı. O sırada atıl kalmasın diye tüm deniz suyunu da Ankara'ya göndermişler orada susuzluk var diye. Eyvallah dedik yine de oturduk. Boş denizin kenarına. Gelen azraile iki kasaba kahvaltısı sipariş ettik yanında da zemzem suyu istedik. Kasaba kahvaltısıyla baya iyi gider zemzem.

Hoş sohbet derken 5 saati öldürmüşüz orda. Eşli dedi ben hayvanat bahçesine gidiyorum bikaç insan görüp eylenirim ayağımı dağıtmam lazım dedi. Ben de tamam dedim. Gelişte metro sorunlu olduğu için giderken kaykay kulanayım dedim. Bu gibi durumlar için hep cüzdanımda kaykay bulunur zaten. Yolları da yeni yağlamışlar kaya kaya geldim bizim mahalleye.

Ev arkadaşım kapıyı giderken yanında götürmüş ev açıktı. Geçenlerde çatıyı da götürmüştü o kadar uyarmama rağmen eli boş durmuyor keratanın. Neyse geçtim içeri yaktım bi hipopotamus geçtim radyonun karşına başladım son çıkan ekmekleri koklamaya. öyle bikaç saat daha geçti.

Akşamı etmiştim. Akşam peter pan ile buluşacaktım. O yüzden tavşan deliklerimi giydim bastım kanepeye gittim yanına. Yanında alis de vardı. Dedim HARİKA!!

Bütün gece Hisseli Harikalar Kumpanyası'nı dinleyip mezar kazdık. Sonra da içine girip uyumuşuz. Ertesi gece kalktığımda etraf günlük güneşlikti...